Locație

Râmnicu Vâlcea este situat ȋntr-o zonă centrală a țării, la 170 km de București, 100 km de Sibiu și 120 km de Craiova, cu numeroase conexiuni rutiere, feroviare, precum și opțiuni de ride sharing. În privința ospitalității, puteți găsi aici numeroase variante de cazare, din toate categoriile și, de ce nu, chiar prieteni rockeri localnici bucuroși să primească oaspeți din alte colțuri ale țării. 

Pe lângă muzica ce vă aduce aici ȋn serile celor trei weekenduri, există nenumărate opțiuni de petrecere a timpului liber. Râmnicu Vâlcea este situat ȋn proximitatea a două Parcuri naționale, a 4 stațiuni balneare, ȋnconjurat de fabuloase peisaje montane și submontane. Municipiul ȋn sine dispune de toate facilitățile pentru un sejur memorabil: zone naturale, monumente istorice, parcuri, muzee, teatre, filarmonica, shopping centers, centre culturale, comunitare și de tineret , spații de cazare etc. Şi, nu ȋn ultimul rând, oameni foarte faini, cu care faceți gașcă la concerte și mai faine!

Un mic ghid turistic găsiți aici: vezi site

Pentru orice detalii logistice, ne puteți contacta la festival@constelatiirock.ro

Locație
Gazda competiției live este Aby Stage Bar - vezi harta -, locație dedicată evenimentelor Live, unde au performat, ȋn cei 10 ani de existență, cele mai bune trupe din țară și numeroși artiști internaționali.
Gala Constelații Rock are loc la Arenele Traian - vezi harta -, care oferă cele mai bune condiții pentru un Festival outdoor.