Noutati

Câștigătorii Concurs Secțiunea Rock 2024

Au fost 2 zile grozave la CONSTELAȚII ROCK 2024 * 17-18 MAI * Râmnicu Vâlcea. Două zile grozave, pentru care vă mulțumim tuturor! Mulțumim specialiștilor din juriu! Mulțumim publicului! Entuziasmul vostru și schimbul de emoții între voi și artiști ne încurajează să ducem Constelații Rock tot mai departe. Felicitări tuturor trupelor - toți ați performat la un nivel foarte ridicat.👏 În fapt, toate trupele au ieșit câștigătoare. Toate prestațiile voastre contează pentru viitoare cariere de succes în ROCK! Felicitări câștigătorilor

citiţi mai departe ...

GALA CONSTELATII ROCK 2023

Este timpul să ajungem la momentul mult așteptat! GALA CONSTELAȚII  ROCK * 8-9 septembrie * Arenele Traian, Râmnicu Vâlcea!!!! Un weekend plin de show-uri incendiare, ce oferă tuturor iubitorilor muzicii șansa de a fi acolo, alături de cele mai bune trupe consacrate și de cele 6 trupe câștigătoare în competiție!

citiţi mai departe ...

Câștigătorii Concurs Secțiunea Rock 2023

Mulțumim enorm tuturor trupelor care s-au înscris în Constelații Rock! Ne dați încredere că noua constelație a rock-ului românesc este una absolut strălucitoare! Felicitări câștigătorilor!!! Decernarea premiilor a fost un moment încărcat de emoție pentru noi toți. Toate cele 16 trupe selectate au fost excelente și toți sunt învingători!

citiţi mai departe ...

Noutăți CONSTELAȚII ROCK

CONSTELAȚII ROCK este mai mult decât o simplă competiție muzicală.  Pentru publicul amator de concerte LIVE, este șansa de a se bucura de un număr impresionant de 32 de formații ale tuturor sub-genurilor muzicii rock, în două secțiuni distincte şi pe durata a două weekenduri. 
Este o ocazie deosebită de a descoperi formații noi și de a susține valoroşii artişti rock naționali înscrişi în competiție.

citiţi mai departe ...