CENTRUL CULTURAL BIKERS FOR HUMANITY BREZOI

CENTRUL CULTURAL BIKERS FOR HUMANITY BREZOI

Asociația CONSTELAȚII ROCK și-a propus, prin actul de înființare, să revitalizeze, să sprijine și să promoveze cultura în cadrul comunității, prima activitate constituind-o organizarea Festivalului-concurs „CONSTELAȚII ROCK”. 
Urmând cele asumate la înființare, Asociația, împreună cu Orașul Brezoi, Asociația BIKERS FOR HUMANITY și Asociația MENTOR ROCK, începe derularea unui al doilea proiect, circumscris scopului său – construirea și operaționalizarea CENTRULUI CULTURAL „BIKERS FOR HUMANITY” BREZOI.

Motocicliștii voluntari vor ridica CENTRUL CULTURAL BIKERS FOR HUMANITY BREZOI pe terenul pus la dispoziție de Primăria Brezoi, vor construi, de la 0, un loc de vis, în care copiii din Brezoi sau din localitățile învecinate, să se întâlnească și să-și clădească visele artistice. 
Va fi locul în care vor putea învăța să cânte la chitară, vioară, tobe, pian, sau orice instrument, să picteze, să danseze, să descopere arta… 
Visăm să-i vedem pe mulți dintre ei, urcând pe scena de la CONSTELAȚII ROCK și de la BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST DE LA BREZOI, în anii viitori, alături de legende ale rock-ului românesc. 

Acesta este planul nostru și voi știți că ne iese cam tot ce ne propunem. Nu ne lăsăm! Venind alături de noi, la BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST 2024 Brezoi și la CONSTELAȚII ROCK 2024, nu doar că veți avea zile bestiale cu rock și tot ce se întâmplă frumos acolo, veți fi părtași ai acestui proiect umanitar.