GALA CONSTELATII ROCK 2023

Este timpul să ajungem la momentul mult așteptat! GALA CONSTELAȚII  ROCK * 8-9 septembrie * Arenele Traian, Râmnicu Vâlcea!!!!


Un weekend plin de show-uri incendiare, ce oferă tuturor iubitorilor muzicii șansa de a fi acolo, alături de cele mai bune trupe consacrate și de cele 6 trupe câștigătoare în competiție!

Constelații Rock a pornit în urmă cu aproape 40 de ani cu menirea de a aduce o voce unei comunități căreia nu îi fusese permis să se exprime. A conferit o identitate unui oraș necunoscut până la Constelații. Constelații Rock a scris istorie pentru sute de artiști și zeci de mii de fani. Cele mai bune trupe din România s-au perindat în fața publicului vâlcean, devenind în scurt timp avangarda rock-ului românesc. Scopul nostru este să aducem această comunitate rock în prezent. Exact ceea ce am făcut în acest an, când Constelații Rock a revenit în formatul consacrat de festival-concurs, pentru a vă prezenta cele mai bune trupe emergente din noul peisaj al rock-ului românesc!
 


Vineri, 8 septembrie:🎶 Euphonia & Band Show


🏆🥉 Outflow
🏆🥈 The Voodoo Child


🏆🥇 Dincolo de ziduri
🤘🌟  Vița de Vie


🤘🌟  VAMA

 

Sâmbătă, 9 septembrie:

🏆🥉 Red Suns
🏆🥈 Crimena
🏆🥇 Blacksheep
🤘🌟 Celelalte Cuvinte
🤘🌟 Bucovina

Haideți să reîntregim visul împreună!

😎🌟🤘‼️INTRAREA LIBERĂ‼️🤘🌟😎

Prezentator: 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐇𝐫𝐮𝐛𝐚𝐫𝐮

Eveniment organizat de 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐑𝐨𝐜𝐤 ȋn parteneriat cu 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐚𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚 si Consiliul Local al 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐚𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚.

Eveniment recomandat de 𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐅𝐌 & 𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐓𝐕. It ROCKS!

#days2remember
#eScrisInSteleCaRamniculSaFieROCK
A new galaxy is born!
#RâmniCool