Noutăți CONSTELAȚII ROCK

CONSTELAȚII ROCK este mai mult decât o simplă competiție muzicală.  Pentru publicul amator de concerte LIVE, este șansa de a se bucura de un număr impresionant de 32 de formații ale tuturor sub-genurilor muzicii rock, în două secțiuni distincte şi pe durata a două weekenduri. 
Este o ocazie deosebită de a descoperi formații noi și de a susține valoroşii artişti rock naționali înscrişi în competiție.

CONSTELAȚII ROCK este o comunitate artistică, muzicală, ce aduce laolaltă în Râmnicu Vâlcea formații din toate regiunile țării, precum și reprezentanți ai industriei muzicale naționale, pentru un festival ce reprezintă mai mult decât o serie de spectacole.

CONSTELAȚII ROCK revine în forță după edițiile anterioare și oferă prilejul deosebit ca artiștii să se cunoască între ei, să realizeze conexiuni cu reprezentanți ai industriei muzicale și cu personaliățile invitate în juriu.

În noua sa formulă, CONSTELAȚII ROCK este COMPETIȚIA MUZICII ORIGINALE LIVE ROMĂNEŞTI, dedicată formațiilor de muzică rock, aflate în diverse etape de popularitate. 
Câştigătorii etapelor organizate la Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea vor susține concerte pe scena Arenelor „Traian” din Râmnicu Vâlcea în 8-9 septembrie, în cadrul Galei Constelatii Rock, un eveniment de amploare, destinat să popularizeze curentul rock autohton.